"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüzde 51-52’yi bulsalar seçim yaparlar

31 Mart 2018, Cumartesi 21:51
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Emin olun, yüzde 51-52’yi bulsalar, kendilerini garanti görseler, geçen Pazar seçimi yapmışlardı. Seçim zamanında olacak diye açıkladıkça onlar, bilin ki anketlerde yüzde 45-46’lardalar.” dedi.

Özel, “Türkiye’de Neler Oluyor” panelinde konuştu. 2019’da üç seçim yapılacağını hatırlatan Özel, “Anketler gösteriyor ki, iktidar partisi ile onunla ittifak yapan parti liderlerinin gözleri seçim anketlerinde ve sürekli an kolluyorlar. Emin olun, yüzde 51-52’yi bulsalar, kendilerini garanti görseler, geçen Pazar seçimi yapmışlardı. ‘Seçim zamanında olacak’ diye açıkladıkça onlar, bilin ki, anketlerde yüzde 45-46’lardalar. Seçimi o yüzden yapamıyorlar. Yoksa baskın bin seçimle bir an önce o saray rejimini hayata geçirmek istiyorlar, ama bu konu o kadar kolay değil.” ifadelerini kullandı. 

AA

Etiketler: özgür özel
Okunma Sayısı: 1813
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı