"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BUSİAD: Yapısal sorunlar uzlaşı içinde ele alınmalı

02 Kasım 2015, Pazartesi 13:54
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, “İş dünyası olarak; yeni bir anayasa ile demokrasinin güçlenmesi adına sağlam adımlar atılmasını, hukuk ve eğitim sisteminde yaşanan yapısal sorunların da toplumsal uzlaşı çerçevesinde ele alınarak hızla iyileştirilmesini arzu ediyoruz.” dedi.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri deren Baylan, şunları dile getirdi:

“26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tüm yurtta güvenli bir şekilde ve katılımcı bir çoğunlukla gerçekleşmesi demokrasi adına sevindiricidir. Çıkan sonuç, Ak Parti’nin yüzde 50’ye yakın bir oyla yeniden tek başına ülke yönetiminde söz sahibi olacağına işaret etmektedir. 7 Haziran seçimlerine göre değişiklik arz eden meclis aritmetiğine göre yeniden şekillenecek parlamentoya önümüzdeki dönemde başarılar diler, sonuçların ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz. 

İş dünyası olarak; yeni bir anayasa ile demokrasinin güçlenmesi adına sağlam adımlar atılmasını, hukuk ve eğitim sisteminde yaşanan yapısal sorunların da toplumsal uzlaşı çerçevesinde ele alınarak hızla iyileştirilmesini arzu ediyoruz. Öte yandan, Türkiye’nin AB üyelik sürecinin yeniden canlandırılması noktasında istekli olunmasını ve uzun zamandır ülke gündeminde olan ekonomik reformların, bundan sonraki süreçte bir an önce hayata geçirilmesini diliyoruz.”

Okunma Sayısı: 2330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı