"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar/TL 6 lira seviyesinde

02 Mayıs 2019, Perşembe 17:00
Dolar/TL bir günlük resmî tatil ve TCMB’nin enflasyon raporunun ardından güne 5.97 civarında başladı.

Dolar 7 lirayı görür

Bankacılar küresel piyasaların ve veri gündeminin yakından takip edileceğini belirttiler. ABD Merkez Bankası (Fed) politika faizini yüzde 2.25 ile yüzde 2.50 aralığında sabit tuttu ve faizleri yakın zamanda ayarlamak için çok da istekli olmadığının sinyalini verdi. Fed istihdam artışının devam etmesi, ekonomik büyüme ve zayıf enflasyonun hafif yükselebileceği ihtimalinden destek buldu. Fed Başkanı Jerome Powell iki günlük politika toplantısının sona ermesinin ardından düzenlediği basın toplantısında, “Şu anda politika yaklaşımımızın uygun olduğunu düşünüyor; her iki yönde hareket ettirmek için güçlü bir gerekçe görmüyoruz” diye konuştu. Dolardaki güçlü seyrin de etkisiyle dolar/TL 6 seviyesinin hemen altında işlem görmeyi sürdürüyor. 30 Nisan akşam saatlerinde 5.95 civarında işlem gören dolar/TL dün sabah 5.9837’ye yükseldi. Kur saat 10:05’de 5.9790 seviyesindeydi. Aynı saatte euro/TL 6.7040 seviyesinde seyretti.

Etiketler: dolar, türk lirası
Okunma Sayısı: 1038
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı