"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Salgınla daha da zenginleştiler

29 Mayıs 2020, Cuma 22:58
Forbes dergisinde yayımlanan bir araştırma, Covid-19 salgını sırasında son iki ay içinde dünyanın en zengin 25 kişisinin servetine 255 milyar dolar eklediğini ortaya koydu.

Araştırmaya göre, ABD’de borsaların 23 Mart’ta en dip seviyeyi görmesinden bu yana derginin en zenginler listesinde yer alanlar, servetlerine servet ekledi. Euronews’deki habere göre zenginler kulübünde servetini en fazla artıran Facebook CEO’su Mark Zuckerberg oldu. Facebook hisseleri, son iki ay içinde yüzde 60 değer kazandı. Bu grubun hisseleri, 31,4 milyar dolarlık artışla 22 Mayıs’ta en yüksek değerine ulaştı. Şahsî serveti 86,5 milyar dolara ulaşan Zuckerberg, Forbes’in en zenginler 2020 yılı listesinde 7. sıradaki yerinden üç basamak atlayarak 4. sıraya terfi etti. Ultra zenginlerin sayısı yüzde 6 artışla 513 bin 244 oldu.

Okunma Sayısı: 2145
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı