20 Mayıs 2012, Pazar
Balıkesir’in Edremit ilçesindeki yeddiemin depolarında 6 aydır bekleyen ve sahipleri tarafından alınmayan motosiklet ve otomobiller, preslenerek hurdaya gönderildi.
Aliağa Söküm Tesisleri’ne gönderilen araçlar, ayrıştırıldıktan sonra eritilerek ekonomiye kazandırılacak. Çeşitli sebeplerle trafikten men edilmiş ve 6 aylık kanunî süresi içerisinde alınmayan, iki yeddiemin deposundaki yaklaşık 112 motosiklet ve 21 otomobil, preslenerek silâh yapımında kullanılmak üzere İzmir’in Aliağa ilçesine gönderildi. Presleme işlemleri sırasında gözlemcilik yapan yetkililer, yeddiemin parkına getirilen araçların kayıt tutulduktan sonra himayelerinde olduğunu, üzerlerindeki hiçbir şeye dokunulmadığını belirtti.
Okunma Sayısı: 642
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.