"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gri listeden çıkamadık

24 Şubat 2024, Cumartesi 17:00
Kara paranın aklanması mücadelesinde yapması gereken ödevleri yapmayınca “gri liste”ye alınan Türkiye, önceki gün yapılan toplantıda da gri listeden çıkarılmadı.

Artı Gerçek’in haberine göre Kara Paranın Aklanmasında Uluslararası Mali Eylem Görev Grubunun (FATF) toplantısında Birleşik Arap Emirlikleri, Uganda, Bardabos gibi ülkeler ise gri listeden çıkarıldı. Hükümetin seçim sonrası uygulayacağı ekonomik politikaları belirleyecek kararla ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “FATF ekibi tarafından Türkiye’ye yapılacak ziyaret akabinde hazırlanacak değerlendirme raporu haziran ayındaki Genel Kurul toplantısında ele alınacak ve bu toplantıda ülkemize yönelik gri liste kararının kaldırılması bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 773
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı