"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İfade veren Bahçeli'den ilk açıklama

13 Temmuz 2016, Çarşamba 15:32
"Çağrılar çok nazik bir üslupla olmuştur. İşlemler de aynı çerçevede olmuştur"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hakkında hazırlanan fezlekelerle ilgili ifade vermek için, geldiği Ankara Adliyesi'nde, "Yapmış olduğumuz siyasi konuşmalar çerçevesinde bir soruşturma başlatılmış. Bunun sonunda savcılığımızın daveti üzerine bilgileri sunmak üzere adliyeye gelmiş bulunuyoruz. Çağrılar çok nazik bir üslupla olmuştur. İşlemler de aynı çerçevede olmuştur. Fezlekeler yoluyla muhatabı kimse rahatlıkla gelmeli, yargıya güvenmeli. Savcılarımızın çağrılarına icabet etmeli. Bildiklerini anlatarak bu konu üzerinde de Türkiye'de adaletin yükselişinin güzel bir örneğini ortaya koymalıdırlar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hakkında hazırlanan fezlekelerle ilgili ifade vermek için, Ankara Adliyesi'ne geldi. İfadesini yazılı olarak yaptığını belirten Bahçeli yaptığı kısa açıklamada, "TBMM'de milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması yolunda bir yasanın yasallaşması sonrası uygulamaya geçilmiştir. Bu yasa çerçevesinde bazı illerimizde yapmış olduğumuz siyasi konuşmalar çerçevesinde bir soruşturma başlatılmış. Bunun sonunda savcılığımızın daveti üzerine bilgileri sunmak üzere adliyeye gelmiş bulunuyoruz. Bu uygulamayı basın yolu ile çok fazla abartılanlar olmuştur. Çağrılar çok nazik bir üslupla olmuştur. İşlemler de aynı çerçevede olmuştur. Eğer dokunulmazlıkların fezlekeler yoluyla muhatabı kimse rahatlıkla gelmeli, yargıya güvenmeli. Savcılarımızın çağrılarına icabet etmeli. Bildiklerini anlatarak bu konu üzerinde de Türkiye'de adaletin yükselişinin güzel bir örneğini ortaya koymalıdırlar" ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 2041
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    13.7.2016 16:58:37

    çok garip bu ülkede hala yargı bağımsızlığından adaletin yükselişinden bahsetmek mümkün mü demek mümkün kişiye göre düşüncelerde değişiyor kimileri yargının tamamen iktidarın emrinde olduğunu söylerken kimileri de adaletin yükselişinden bahsediyor ne garip hale geldik

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı