"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Yeşilköy Havalimanı giriş-çıkışlara kapatıldı' iddiaları hakkında açıklama

08 Ağustos 2016, Pazartesi 14:20
Bugün bazı sitelerde yer alan 'Yeşilköy Havalimanı'nın ihbar nedeniyle giriş çıkışlara kapatıldığı' şeklinde iddialar yetkililer tarafından yalanlandı.

Yeşilköy havalimanı giriş çıkışlarında herhangi bir sorun olmadığı ancak bölgede çok yoğun trafik yaşandığı belirtildi.

Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkartıldığı Yeşilköy Havalimanı’nda "Ana Giriş Yol Arama" olarak bilinen ve araçların dikkatlice incelendiği bölgenin trafiğe kapatıldığı yolundaki iddiaya yetkililerden yalanlama geldi. Söz konusu iddiayla inceleme başlatıldığı belirtildi.

VALİLİK DE YALANLADI

İstanbul Valiliği de iddialara ilişkin, sosyal medya ve internette Yeşilköy Havalimanının iniş ve çıkışlara kapatıldığına dair asılsız haberler yer aldığını ifade ederek Yeşilköy Havalimanı'nda normal iniş ve kalkış seferlerine devam edilmekte olup bu tür asılsız haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemeleri gerektiği vurgulandı.

DHA

Okunma Sayısı: 3880
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı