"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Ensarioğlu: Saygı duyulmalı

09 Haziran 2017, Cuma 19:22
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, hükümetin aksine IKBY referandumundan çıkan karara ‘saygı duyulması gerektiğini’ söyledi.

K24’ten Hasan Kösen’e konuşan AKP’li vekil Ensarioğlu, Türkiye’nin IKBY’yle ekonomik, kültürel, sosyal ve siyasal alanda çok ciddi işbirlikleri olduğunu söyledi.

Referandumun Irak Anayasası tarafından IKBY’ye verilen bir hak olduğunu aktaran Ensarioğlu, “Burada kararı verecek olan, IKBY’de yaşayan halktır. Herkese de düşen buna saygı göstermektir. Türkiye’yle ilişkilere bir zarar vermez çünkü iyi ilişkiler var. Oradan Türkiye’ye yönelik tehdit ve tehlike oluşmadığı müddetçe de Türkiye’nin farkı düşünmemesi gerekir” diye konuştu. Ensarioğlu, ‘Türkiye’nin Ortadoğu’da en samimi müttefikinin KBY olduğunu’ savundu. Ensarioğlu, AKP’nin son Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesine önceki dönemin aksine alınmamıştı.

***

Okumak için tıklayınız:

Başbakan Yıldırım: Biz Irak'ın toprak bütünlüğünü istiyoruz

Dışişleri'ndan Irak'taki referanduma tepki

ABD'den "bağımsızlık referandumu" açıklaması: Bu gerçekleştirildikten sonra konuşulabilir

Almanya'dan 'Kürtlere' önemli uyarı!

Okunma Sayısı: 3098
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Yusuf ATMACA

    10.6.2017 15:25:45

    Kim ne demiş önemli değil. Sonuç önemli ölen mağdur olan müslüman bölünen müslüman toprağı eskiden asker kaybı olan abd ve siyonistler artık asker kaybetmeden planlarını uyguluyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı