"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AP, bu kez Erdem için geliyor

13 Eylül 2018, Perşembe 17:10
CHP, Eren Erdem’in 19 Eylül’de İstanbul’da görülecek olan duruşmasına, Avrupalı parlamenteri dâvet etti.

Avrupa Parlamentosu’nun İnsan Hakları Alt Komisyonu’nun görevlendirmesiyle Türkiye’de çeşitli temaslarda bulunacak olan heyette insan hakları hakları aktivistliğiyle bilinen ve Avrupa Parlamentosu’nda Sosyalistler ve Demokratlar grubundan İsveçli Avrupa parlamenteri Soraya Post; Liberal Demokratlar grubundan Marietje Schaake ile Sosyalistler ve Demokratlar grubunun Müslüman topluluklar temsilcisi Wajid Khan yer alacak. CHP’nin İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Erdem’in siyasî sebeplerle hapiste olduğunu belirterek “CHP olarak çeşitli siyasî geleneklerden gelen ve insan hakları konusunda çalışan Avrupa parlamenterlerinin Eren Erdem’in 19 Eylül günü Çağlayan’daki duruşmasında bulunarak yakından gözlem yapmalarını talep ettik” dedi. 

Etiketler: eren erdem
Okunma Sayısı: 1467
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı