"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç: Çözümsüzlük teröre yarar

05 Nisan 2016, Salı 16:24
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, çözümsüzlüğün teröre zemin kazandırdığını söyledi.

Yaptığı yazılı açıklamada, Terörün bitirilmesi ve akan kanın, dökülen göz yaşlarının artık durması için siyaset zemininde geniş katılımlı bir çözüm aranması gerektiğini ifade eden Arınç, şunları kaydetti:

“Zira çözümsüzlükten fayda uman ve faydalanan tek şey terördür. Bugün geldiğimiz noktada terör örgütüne gerek sınırlarımız içerisinde gerekse sınırlarımız dışında en güçlü darbeler vurulmuş ve özellikle terörün mağdur ettiği yörelerdeki halkımızda, terör örgütüne karşı büyük bir nefret ve öfke oluşmuştur. Teröristle mücadelede alınan bu başarılı sonuç ortadayken ve yöre halkı terör örgütüne sırt çevirip yüzünü devletine dönmüşken, terörün bitirilmesi adına derhal çatışmasızlık ortamı sağlanıp, silahların sustuğu ortak aklın ve iyi niyetin konuştuğu siyasî bir sürecin başlatılması elzemdir.” 

Okunma Sayısı: 1619
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı