"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç konuştu, ortalık karıştı!

30 Ocak 2016, Cumartesi 09:58
Bülent Arınç konuştu, Twitter karıştı. Arınç'ın sözlerine en ağır eleştiri Hilal Kaplan'dan geldi. AKP'li Abdurrahim Boynukalın da Arınç'ı eleştirdi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, bazı köşe yazarlarını işaret ederek söylediği sert sözler Twitter'ı salladı. Hilal Kaplan, Arınç için Manisalı Lawrance yakıştırması yaparken, Abdurrahim Boynukalın ise isim vermeden Arınç'ı, Erdoğan'a ihanet etmekle suçladı.

ARINÇ KONUŞTU, ORTALIK KARIŞTI

Bülent Arınç'ın çözüm süreciyle ilgili sözleri ve "Dolmabahçe mutabakatı Erdoğan'ın bilgisi dahilinde gerçekleşti" iddiaları ortalığı karıştırdı. CNN Türk'te Taha Akyol'un sorularını cevaplayan Arınç, hükümete yakın bazı gazetelerdeki bazı kadın yazarlar için de "troliçe" yakıştırması yaptı.

"İŞTE ASIL TROL, MANİSALI LAWRANCE"

Arınç'ın sözlerine ilk tepki gazeteci Hilal Kaplan'dan geldi. Arınç'ın Fuat Avni ile ilgili sözlerin olduğu bir fotoğrafını twitter adresinden paylaşan Kaplan, "trolün hası" notu paylaştı.

Hilal Kaplan Twitter adresinden "Manisalı Lawrence'ın son çırpınışları ama faydasız; siyasî cenazeleri dikkate almıyoruz." mesajını paylaştı.

BOYNUKALIN: SIRTINI DÖNENLERDEN...

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Arınç'ın canlı yayını sırasında Twitter adresinden ilginç bir paylaşım yaptı.

İşte Hilal Kaplan'ın da RT ederek paylaştığı o not:

"Yarabbi, sen bizleri menfaati bitince; sahibi olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönen insanlardan muhafaza eyle."

Okunma Sayısı: 5440
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    30.1.2016 12:32:52

    Ya rabbi,iktidara gelmek için dini istismar ederek safi ve samimi müslümanların desteğini alarak özelleştirmelerde halkını şirketlere,din kardeşini şehit ettirip sonra siyoniste dostum diyeni,teröristlere çözüm süreci diyerek şehirlere sızarak silahlanıp,halkı muhacir,şehit ve güvenlik görevlilerine operasyon yaptırmayıp şu an yüzlerce şehit verdirenleri sana havale ediyor,müslümanım deyip ihanet edenleri,risaleme ilişip kepaze ettiğin gibi eyle EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ RABBİM.

  • Toygar

    30.1.2016 11:52:35

    "Yarabbi, sen bizleri menfaati bitince; sahibi olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönen insanlardan muhafaza eyle." Amiiinnn :)))

  • mechul

    30.1.2016 10:50:48

    Etik değil söyledikleri.Eğer zamanında yapılanlar yanlış ise o zaman neden açıklamadın.Su anda açıklayarak kendinide ihbar ediyor bir nevi.Demekki yol arkadaşı değilmiş.Zaten sevmezdim Allah ıslah eylesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı