"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Babacan: 17-25 Aralık olayları darbe teşebbüsüdür

16 Ocak 2015, Cuma 10:34
Başbakan Yardımcısı Babacan, 17-25 Aralık olaylarına neresinden bakılırsa bakılsın dünyada eşine az rastlanır bir darbe teşebbüsü olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AA Editör Masası'nda, Paris'teki terör saldırılarına ilişkin, "Terörün dini, milleti, ırkı olmaz. Terör terördür, terörist teröristtir. 'Benim teröristim, senin teröristin' diye bir kavram yoktur. Terörizmin uluslararası bir tanımı vardır ve biz Türkiye Cumhuriyeti olarak ve AK Parti hükümeti olarak terörün her türlüsüne karşıyız, terörün her türlüsünü lanetlemiş bir hükümetiz" dedi.

İfade özgürlüğünün hakaret amacıyla kullanılmasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Babacan, "Özgürlüğü hakarete varacak noktaya getirdiğiniz zaman yetkililerin de buna 'dur' demesi gerekir. Hele bu hakaret, bir kutsala hakaretse, İslam dinimizin en kutsal şahsiyeti olan Hazreti Muhammed'e hakaretse, bunun kabul edilmesi kesinlikle mümkün değildir" diye konuştu.

"17-25 Aralık olayları darbe teşebbüsüdür"

Babacan, "17-25 Aralık olayları hangi cepheden bakarsanız bakın, hangi açıdan ele alırsanız alın, bir darbe teşebbüsüdür" dedi.

Okunma Sayısı: 1787
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı