"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Eroğlu: Bacılar ninnileri değiştirin lütfen; ''Oğlum uyu büyü hedef 2071'' deyin

02 Kasım 2016, Çarşamba 21:44
​Amasya’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Tabii değerli bacılar, ablalar, kardeşler sizlere de önemli vazife düşüyor. Yeni doğan veya doğacak çocuklar 2071 yılı yani Malazgirt Zaferi'nin bininci yılında inşallah Türkiye’yi küresel bir güç yapacak. Artık evletlarınıza çocuklarınıza ninni okurken ‘uyusun da büyüsün’ demeyeceksiniz. ‘Oğlum uyu büyü hedef 2071, büyük Türkiye’nin ayak seslerini sen meydana getireceksin’ diyeceksin. Ninnileri artık değiştirin lütfen” dedi.

HEDEF 2071

Bakan Eroğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye büyük bir devlet, güçlü bir devlet ama bu corafyada ayakta kalmanın yegane yolu daha güçlü bir ekonomiye, daha güçlü kurumlara, daha güçlü orduya, emniyet teşkilatına sahip olmaktan geçiyor ama bunu da inşallah sağlıyoruz Allah’ın izniyle büyük hedefler var. Şunu unutmayalım büyük hedefi olmayan milletler tarih sahnesinden silinir. Allah’ın izniyle cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği 3 büyük hedefi bu milletin evlatları gerçekleştirecektir. Birinci hedef 2023’te Türkiye dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına girecektir. Gençlerin de hedefi var 2053 yılı İstanbul’un fethinin 600'üncü yılı olacak.

Gençler o tarihte Türkiye’yi çok daha ileri noktaya taşıyacak. Bayrağımızı daha da zirveye dikecektir bunu inancımız tamdır. Tabii değerli bacılar, ablalar kardeşler sizlere de önemli vazife düşüyor. Yeni doğan veya doğacak çocuklar 2071 yılı yani Malazgirt Zaferi'nin bininci yılında inşallah Türkiye’yi küresel bir güç yapacak. Artık evletlarınıza çocuklarınıza ninni okurken ‘uyusun da büyüsün’ demeyeceksiniz. ‘Oğlum uyu büyü hedef 2071, büyük Türkiye’nin ayak seslerini sen meydana getireceksin’ diyeceksin. Ninnileri artık değiştirin lütfen. Onu özellikle vurgulayayım. Allah’ın izniyle Türkiye’nin bahtı açık değerli kardeşler.”

DHA

Etiketler: veysel eroğlu, ninni
Okunma Sayısı: 1728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Vicdan

    3.11.2016 10:04:03

    Hayal bedava ... Adaletin olmadığı yerde kalkınma olmaz..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı