"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakana göre 2019 ‘en önemli seçim’

13 Ocak 2018, Cumartesi 18:45
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “2019 seçimleri tarihimizdeki en önemli seçim” dedi.

Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Sizler sayesinde önümüzdeki seçimleri büyük bir başarıyla kazanacağız. Türkiye’nin etrafında ateş çemberi var. Türkiye gönül coğrafyamızın son kalesi. Dolayısıyla bu kale düşerse Orta Asya düşer. Bu kale düşerse Balkanlar düşer. Afrika, Kuzey Afrika düşer. 2019 seçimleri tarihimizdeki en önemli seçim. Burada cansiperane çalışacağız. Niçin çalışacağız? Nefsimiz için değil, büyük Türkiye için çalışacağız. Küresel güç, büyük Türkiye, 2023 hedefleri ve 2053 hedefleri için çalışacağız. Malazgirt Zaferi’nin birinci yılının kutlandığı zaman yeni doğacak yavrular Türkiye’yi küresel bir güç olarak hazırlayacaklar. Onun için çalışacağız. Gelecek nesillere çok daha büyük, güçlü bir Türkiye bırakmak için hep birlikte çalışacağız.”

AA

Etiketler: veysel eroğlu
Okunma Sayısı: 1349
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı