"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baraj sorunumuz var

17 Haziran 2018, Pazar 19:02
HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, 3 Kasım 2019’dan 24 Haziran 2018’e çekilen cumhurbaşkanlığı ve genel milletvekili seçimleriyle ilgili olarak “HDP’nin yüzde 70 oranında oy aldığı yerleri yüzde 90’a çıkarmamız gerekir. Yüzde 20 oranında oy aldığımız yerleri yüzde 30’lara, 40’lara çıkartmalıyız. Bir de anketlere güvenmeyin. HDP’nin baraj sorunu yoktur algısını içindir anketler. Hayır, bizim baraj sorunumuz var arkadaşlar” dedi.

MHA’da yer alan habere göre, Sancar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Korkan sadece Erdoğan ve AKP değildir. Onun için 7 Haziran seçim sonuçlarını tanımayarak, en temel özelliklerini devreye sokup kan akıttılar. Yine her türlü yalanı devreye soktular. Yalanla, gaspla bir iktidar sürdürülemez.” Seçim güvenliğine ilişkin de konuşan Sancar, “Sandığa gidecek seçmenlerimiz onu çok iyi tanıyor ve biliyor. İktidar, seçmenimizin sandığa gitmesini engelliyor. Bizim en sadık seçmenimizin sandığa giden yolunu kesmek istiyorlar. Bunlarda hile çok. Onun için herkesin sandıklara sahip çıkıp, sağduyulu bir şekilde sandık güvenliğini sağlamalıdır.”

Etiketler: hdp, mithat sancar, anket, baraj
Okunma Sayısı: 1902
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı