"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bekaroğlu, ‘CHP’de ihraç istemi kavgası’ haberini yalanladı

09 Kasım 2015, Pazartesi 14:36
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Habertürk gazetesinde ve bazı haber sitelerinde yer alan ve kendi adının da geçtiği 'CHP’de ihraç istemi kavgası' başlıklı haber üzerine yazılı açıklama yaptı.

Bekaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“ ‘CHP’de ihraç istemi kavgası’ başlıklı haberin gerçekle alakası yoktur. Olayın aslı şöyledir: Trabzon Milletvekilimiz Sayın Haluk Pekşen’in Parti Meclisi Üyemiz Sayın Volkan Canalioğlu hakkında yapmış olduğu iddia edilen açıklama sorulması üzerine, 'Volkan Bey değerli bir arkadaşımızdır, Parti Meclisi üyemizdir.

Bana disiplin suçu işlediğine dair bir bilgi gelmedi, Genel Merkezimize de gelen bir belge yok.' dedim. Haberde benim Sayın Haluk Pekşen’le ilgili söylediğim iddia edilen sözler bana ait değildir. Sayın Pekşen’le ilgili herhangi bir söz ağzımdan çıkmamıştır.

Partimizin eski ve yeni milletvekilleri arasında geçtiği iddia edilen bir tartışmaya dahil olmam, birinin aleyhine taraf olmam söz konusu bile olamaz.”

Okunma Sayısı: 1767
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı