"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir başkandan daha skandal sözler: ‘Esenyurt’u kaybedersek İslâm’ı kaybederiz’

03 Nisan 2018, Salı 17:50
AKP’li Ali Murat Alatepe, İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun 2017 Aralık ayında belediye başkanlığından istifa ettirilmesinin ardından göreve getirildi.

AKP’nin yeni belediye başkanı Alatepe’nin, halka yaptığı bir konuşmada kullandığı ifadelerse oldukça dikkat çekti. Millî Gazete’de yer alan habere göre, kendi ömründen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermeye hazır olduğunu ifade eden Alatepe, “Ömründe eğer bir sıkıntı olacaksa, alsın benim ömrümden koysun ömrüne gıkım çıkarsa adiyim. Bizim ona çok ihtiyacımız var, ümmetin ona çok ihtiyacı var, Esenyurt’un Tayyip Erdoğan’a çok ihtiyacı var. Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz. Onun için ona ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: murat alatepe
Okunma Sayısı: 3023
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ahmed said

    3.4.2018 21:13:05

    menfaatleri için her türlü çirkefi işleyecek karakter ve kapasitede bu siyasal islamcılar.Bu hasis adamları 1969 yılından beri tanırım,islama en büyük zararı veren menfaat zebunları,

  • Muhacir

    3.4.2018 20:48:14

    Adam esmiş de esmiş yer Esenyurt olunca demek böyle oluyor...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı