"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Birileri oğlunu sırtta çuvalla taşıyor, birileri 700 milyarlık saatle geziyor'

27 Kasım 2014, Perşembe 22:35
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Türkiye'nin yeni yüzü olmadığını belirtti.

"Şimdi, birileri 1 katrilyon 400 trilyonluk bu saraylarda, bin odalı saraylarda hamamıyla oturabilir ama birileri sıvası bile olmayan, Recep Amca ile Ayşe Teyze yırtık lastik ayakkabıyla dolaşıyor sizin yeni Türkiye'nizde. Bakın, sizin yeni Türkiye'nizde birileri 'yediğim önümde yemediğim arkada' modunda ama birileri de umutla pazar yerindeki çöpten ne topluyor biliyor musunuz? Yiyecek topluyor sizin yeni Türkiye'nizde. Bu Türkiye'de oğlunu birileri sırtında çuvalla taşıyor, birileri çuvalla kömür toplayarak evine yakacak götürecek ama sizin yeni Türkiye'nizde birileri de 700 milyarlık saatle geziyor. Bu mu sizin yeni Türkiye'niz? Böyle yeni Türkiye ancak size yakışır." dedi. 

TBMM Genel Kurulu'nun 20. birleşimi saat 14.00'te yoklamasız açıldı. Birleşimi, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiyor. Ders kitaplarının içeriğinin araştırılması önergesinin bugün gündeme alınmasna dair HDP grup önerisi kabul edilmedi. Ardından MHP Grubunun, Atatürk Orman Çiftliği'nin SİT derecesinin düşürülmesine dair araştırma önergesinin bugün gündeme alınması önerisi reddedildi. 

Okunma Sayısı: 1360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    28.11.2014 00:28:57

    Hayret oda bir şeymi;Birileri akşam evine HELAL LOKMA götürmek için karda,kışta,sıcak ve soğukta elleri nasırlı çalışıyor ve vergisini veriyor.BİRİLERİDE ÇALIYOR,çalanın parasını bu dürüst insanlarımız bizler ödüyoruz,birileri yırtık ayakkabı ile su içinde yürüypr birileride AYAKKABI KUTUSUNDA İŞLERİ BİTİRİYOR.bİRİ KOLUNA Saat alamıyor birileride 700 binliralık saati hemde bakan ken kaçak getiriyor sonra açığa çıkınca 250 BİN tl ceza ödedi diye masum addediliyor.VE MİNEL GAARAİP

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı