"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Biz bize yeteriz” için kaç lira toplandı?

31 Temmuz 2020, Cuma
CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a “Biz bize yeteriz” kampanyasında kaç lira toplandığını sordu.

Koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan kampanya ile ilgili TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde Tokdemir, şu soruları yöneltti: “Biz bize yeteriz” kampanyasında 22/07/2020 tarih itibarıyla toplam olarak kaç TL toplanmıştır? Toplanan paralardan harcanan tutar ne kadardır? “Biz bize yeteriz” kampanya kapsamında toplanan paralar nerelere harcanmıştır? “Biz bize yeteriz” Kampanyasında toplanan paralarla Yeditepe konserlerin ücretleri karşılandı mı? Karşılandıysa doğru buluyor musunuz?”

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 3518
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı