"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Canlı bomba için 'yakalandı' dedi

11 Ekim 2015, Pazar 11:07
Ankara'daki saldırıları değerlendiren Başbakan Davutoğlu, Suruç katliamını yapan şahsın yakalandığını ve hukuka teslim edildiğini söyledi. Peki gerçek öyle mi?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suruç'ta kendini patlatarak öldüren canlı bomba Abdurrahman Alagöz'ü yakaladıklarını iddia etti. Davutoğlu, Ankara'da 86 kişinin öldüğü bombalı saldırıyla ilgili yaptığı açıklama ilginç bir iddiada bulundu.

HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın "Suruç katliamını yapanlar yakalanmadı" sözlerine cevap veren Davutoğlu, tüm olayların başlangıç noktası olan Suruç katliamının failinin yakalandığını ve hukuka teslim edildiğini iddia etti.

PEKİ GERÇEK ÖYLE Mİ?

Davutoğlu yanlış biliyor. Ya danışmanları ya da bürokratları kendisi yanlış bilgilendirdi. Suruç katliamını yapan kişi yakalanmadı, öldü. Zira 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı düzenleyen Abdurrahman Alagöz canlı bomba idi ve bombalı saldırıda öldü.

İşte Davutoğlu'nun o açıklaması;

"Diyarbakır’da da Suruç’ta da suçlular yakalandı, Demirtaş 'yakalanmadı' diyor, yakalandı hukuka teslim edildiler. Hiçbir terör olayının üstü örtülmemiştir. Biz DEAŞ mevzilerini 23 Temmuz’da hedef aldık. Cezalandrıcı bir dil kullandık. 32 vatandaşımızın cinayetinin arkasında DEAŞ vardı cezalandırdık"

Okunma Sayısı: 2706
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı