"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çare hukuk devleti olmakta

17 Ocak 2018, Çarşamba 17:14
CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Seyr-i Sabah programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Freedom House, Türkiye’nin birçok alanda gerilediğini dile getirerek, Türkiye’yi ‘özgür olmayan ülke’ statüsüne getirdi. Sağlar bu konuda şunları söyledi; “Şu anda 145 gazeteci ve yazar tutuklu. Bunların içinde neden tutuklu olduğunu bilenlerin sayısı çok az. Bizim özgür olmayan ülkeler kategorisine girmemize neden olan, halkın seçtiği milletvekili ve belediye başkanlarının yetkilerinin alınması ve belediye başkanlarının yerine atanmış insanlar koyarak ülkeyi bunlarla yönetme isteği. Türkiye’de bulunan bütün hâkim ve savcılar tek bir kişinin ağzının içine bakıyor. Anayasa’nın 105. maddesi cumhurbaşkanını dokunulmaz ve sorumsuz hale getiriyor. Vatana ihanet dışında hiçbir şeyden yargılanamıyor. Anayasada cumhurbaşkanı tarafsızdır diyor. Ama bizim cumhurbaşkanımız aynı zamanda bir partinin genel başkanı ve tarafsız değil. Bir partinin genel başkanına vatana ihanet dışında dâvâ açmanız mümkün değil. O nedenle sabahtan akşama herkese hakaret ediyor. Onun hakkında hesap soracağız dediğiniz zaman sizin hakkınızda dâvâ açılıyor.”

Etiketler: fikri sağlar
Okunma Sayısı: 1321
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı