"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’li Erdem’e 700 saat ceza verilmiş

06 Temmuz 2016, Çarşamba 16:00
Yeşilköy Havalimanı’nda Berlin uçağından indirilen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Erdem 08 Kasım 2012 tarihinde o zaman başbakan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a basın yoluyla hakaret suçlamasıyla İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nce 26 Eylül 2013’te 7 bin lira para cezasına çarptırıldı. Bu karar temyiz edilmedi ve 27 Ocak 2014 tarihinde kesinleşti. Erdem hakkındaki 7 bin liralık para cezası günlüğü 20 liradan 350 gün hapse, hapis cezası da 700 saat süreyle kamuya yararlı bir işte çalıştırılması cezasına çevrildi.

DHA

Etiketler: eren erdem
Okunma Sayısı: 1657
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı