"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Cumhur’da çözülme var'

14 Şubat 2021, Pazar 22:16
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de soruları cevapladı.

AKP’nin oy kaybettiğini ve Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini gördüğünü belirten Karamollaoğlu, ‘Cumhur İttifakı’ndan ayrılma ve çözülme var’ dedi.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi ile AKP arasındaki ittifak ihtimali olup olmadığı yönündeki soru üzerine “Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’den daha fazla teveccüh görüyor, ama cumhurbaşkanı seçilmesine yetmiyor. İttifak olduğu zaman da Meclis’te çoğunluğu sağlayacak durumda değiller. Destek arıyor. Destek aramak için de geçmişte biz beraber olmuşuz -18 yıldır kapımız çalınmamış olsa bile- bir aşinalığımız var. Oğuzhan beyi de bu şekilde ziyaret etmeyi, acaba bir yakınlık kurabilir miyiz diye bir ihtiyaç olarak görmüşlerdir. Bunu garipsemem, ama abartılmasının da doğru olmadığı kanaatindeyim. Destek almak için gittiği gözüküyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Cumhur, çözülme
Okunma Sayısı: 5521
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı