"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'ya gidecek

16 Ekim 2021, Cumartesi 12:15
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 17-18 Ekim'de Orta Afrika ülkesi Angola'ya yapacağı ziyaret iki ülke ilişkilerinde dönüm noktası olacak.

Türkiye'nin Luanda Büyükelçisi Alp Ay, Angola ile Türkiye arasındaki ilişkilerde son yıllarda yaşanan gelişmeleri ve ziyarete ilişkin beklentileri değerlendirdi.

Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves Lourenço'nun temmuz ayındaki Türkiye ziyaretiyle ikili ilişkilerin ivme kazandığını belirten Ay, Angola'nın ekonomide kaynak çeşitliliği yaratma çabası içinde olduğunu ifade etti.

Ay, ziyaret sırasında altyapı projelerine ilişkin anlaşmaların imzalanabileceğini, çok sayıda şirketin Angola makamlarıyla çeşitli alanlardaki yatırım projeleri için yakın temasta olduğunu dile getirdi.

Etiketler: Erdoğan, Angola
Okunma Sayısı: 1671
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı