"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Leyla Zana' açıklaması

27 Ocak 2016, Çarşamba 13:26
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana arasındaki görüşmeye ilişkin, özel kalemlerin şu anda konuyu takip etiğini programlarının uygun olduğu zaman da görüşmenin gerçekleşeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda basın toplantısı düzenleyen İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Leyla Zana arasında yapılacak görüşme konusunda açıklama yaptı.

Kalın, "Görüşmeye ilişkin özel kalemler şu anda görüşmeyi takip ediyor. Sayın Zana yurt dışında. Programlar uygun olduğu zaman bu görüşme gerçekleşecektir." dedi.

Okunma Sayısı: 1263
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı