"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu, 3 dönem kuralına takılanların gönlünü almanın peşinde

18 Nisan 2015, Cumartesi 10:06
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3 dönemlik vekilleri kendi başlarına bırakmayacaklarını parti genel merkezinde "siyasi tecrübe aktarma birimi" adı altında istihdam edeceklerini açıkladı.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP'de 3 döneme takılan ve milletvekili adayı gösterilmeyen isimler için yeni bir birim oluşturulacağını açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24'üncü Dönem Milletvekilleri ve eşleri ile yemekte bir araya geldi. Ankara'daki yemekte milletvekillerine hitap eden Davutoğlu, AKP'de üç dönem kuralına takılan isimlere ilişkin olarak "İsimler ürettiler. Üç dönemciler, diye bir isim ürettiler. Aynen geçmişteki küskünler gibi. Bilmiyorlar ki iki dünyaya inanan insanların dönemi yoktur. İki cihana inanan insanların iki dönemi var. Bu dünyada yaptıkları, öbür dünyada verecekleri hesap. Başka üç dönem, beş dönem ayrımı yok. Allah bu dönemde hakkını vermeye, öbür dönemde de hesabı vermeye bize nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

"SİYASİ TECRÜBE AKTARMA BİRİMİ"

Davutoğlu: "Özellikle kıdem bakımından çok önemli görevler üstlenmiş üç dönemi bitiren dostlarımızı, arkadaşlarımızı, parti içi özellikle de yeni milletvekillerimizin oryantasyonu da dahil olmak üzere bir anlamda iç hizmet eğitimi gibi tecrübelerinden istifade etmek üzere bir göreve davet edeceğiz. Bunun için başlı başına genel merkezde bir siyasi tecrübe aktarımı birimi oluşturmayı düşünüyoruz"  diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1031
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı