"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu Cerattepe için randevu verdi

23 Şubat 2016, Salı 13:13
Başbakakan Ahmet Davutoğlu, Cerattepe ile ilgili Artvinlilerle görüşecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cerattepe konusunda yarın saat 11.00'de Yeşil Artvin Derneği başta olmak üzere ilgili dernekler, belediye başkanı, bakanlar, vali, milletvekili ve Artvin İl Başkanı ile görüşecek.

HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

Ankara'da gerçekleşecek görüşme için dernek merkezinde hummalı bir çalışma sürüyor. Başkan Nur Neşe Karahan ve dernek yöneticileri, süreci daha iyi anlatabilmek için bir masa oluşturdu. 25 senelik süreçle ilgili tüm belgelerin bir masada topladı. Başbakan'a sunulmak üzere bir dosya oluşturuldu. Cengiz Holding'in 16 Şubat'ta iş makinelerini güvenlik güçleri desteğinde Cerattepe'ye çıkarması üzerine 25 yıldır madene karşı koyan Artvinlilerin tepkisiyle karşılaşmıştı.

OLAYLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANMIŞTI

Başbakan Davutoğlu'nun 'işletmeyi açık usulden kapalıya' çevirdik açıklamasında bulunmuştu. İki defa polisin müdahalesiyle sonuçlanan olaylarda çok sayıda kişi yaralanmıştı. Bunun üzerine Yeşil Artvin Derneği, Başbakan'dan randevu istemişti. Yeşil Artvin Derneği Avukatı Bedrettin Kalın, Cerattepe'deki işletmenin 1989'dan beri kapalı işletme olarak projelendirildiğini belirterek Başbakan'ın yanıltıldığını açıklamıştı.

Etiketler: artvin, davutoğlu, cerattepe
Okunma Sayısı: 1403
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı