"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu'ndan yeni anayasa çağrısı

02 Kasım 2015, Pazartesi 09:43
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti genel merkezinde ‘balkon konuşmasıyla’ partililere seslendi.

Davutoğlu, “Türkiye için Meclis’e giren bütün partilere yerli ve milli bir anayasa yapma çağrısında bulunuyorum. Darbe anayasalarını bırakarak sivil ve özgürlükçü bir anayasa için hep beraber el ele verelim” dedi. 

“MECLİS’E GİREN BÜTÜN PARTİLERE YERLİ VE MİLLİ BİR ANAYASA YAPMA ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM”

Meclis’e girmeye hak kazanan diğer partilere seslenen Davutoğlu,

”Bugün toplum mühendisleri, medya baronları, terör destekçileri sandığa gömülmüştür. Türkiye siyaseti kazanmıştır. Buradan bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyorum; Artık enerjinizi Türkiye’nin çıkarları, bu milletin geleceği için harcayın.

Bugün ki sistemin Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılamadığı artık bu gömleğin dar geldiği apaçık ortadadır. Kavganın, kutuplaşmanın olmadığı, herkesin birbirine barış içinde selam verdiği yeni bir Türkiye için hep birlikte kolları sıvayalım.

İlk günden bu yana yapmış olduğumuz Anayasa davetini her 2 kişiden birinin oyunu alan bir partinin genel başkanı olarak bir kez daha tekrarlıyorum;’ sağlıklı bir seçim sistemi için, verimli ve şeffaf bir hükümet yapılanması için, bürokrasinin siyasete ayak bağı olmadığı bir Türkiye için Meclis’e giren bütün partilere yerli ve milli bir anayasa yapma çağrısında bulunuyorum. Darbe anayasalarını bırakarak sivil ve özgürlükçü bir anayasa için hep beraber el ele verelim“ şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1861
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı