"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekmeğimiz, aşımız demokrasidir

24 Ocak 2019, Perşembe 00:01
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adana DP İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, “Kritik günler yaşıyoruz. Önümüzdeki seçimler çok önemli” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adana DP İl Başkanlığında bir konuşma yaparak 31 Mart mahalli idareler seçimlerini değerlendirdi. 

Gültekin Uysal’ın konuşmasının satır başları şöyle: Kritik günler yaşıyoruz, Seçimler çok önemli. Türkiye zor günler yaşıyor. Ekmeğimiz, aşımız demokrasidir. 

“Yeniden buna kavuşmalıyız. Her geçen gün demokrasiden uzaklaşılıyor. Demokrasi için mücadele devam etmeli. İstikamet belli, biz bu yolda devam ediyoruz. Türkiye iki kutuplu hale getiriliyor. Bütçede yatırım yok, yatırıma doyduk mu? Büyüme yatırımla olur. Demokrasi diye yola çıkanlar, demokrasiden uzaklaştı. 

“‘Başkana inanalım, o ne diyorsa onu yapalım’ anlayışı hakim oldu. Kamu görev almak kimin hakkı ise ona vermeliyiz. Eğitim, hukuk, adalet, yatırım, ekonomi için bu şart. Herkes kendi ayağı  üzerine durmalı. 

Bütün halkımız borçlandırıldı. Türkiye dışarıdan da iyi görünmüyor. Yoksulluk, kamu yardımı ile giderilemez.

‘YATIRIMA KAYNAK AYIRMAK ŞART

Bütün hedef seçimlerin yapılacağı mart sonunu ulaşmak olmamalı. Yatırıma daha fazla kaynak aktarılması gerekir. İş adamları yatırım yapmalı, ama yapamıyor. Vatanımız cendereye sokuyorlar. Yapılan hatalar yüzünden yurt dışı operasyonlarında şehitler verilmekte. DP-AP döneminin Dışışleri Bakanı merhum İhsan Sabri Çağlayangil, “Orta doğuda her zaman masada olmamız lâzım. Yoksa ‘menü’de olursunuz” demiştir. 

Mersin’deki odalar ziyaretimizde de büyük sıkıntılar olduğunu gördüm. Can yakıcı konuların üzerine gidilmiyor. Geçici tedbir alınıyor. Bugün yapılan siyaset ‘maymuna bak’ siyasetidir. Demokrasi ve inandığımız değerler için mücadelemiz devam edecek. Bütün arkadaşlarımızla bu mücadelemiz devam edecek.

HABER: AHMET ÇAM

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2490
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı