"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emekli maaşlarına zam yapılsın

13 Şubat 2021, Cumartesi 17:00
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a, birer mektup yazarak, geliri 3 bin liranın altında olan emekli maaşlarına zam yapılmasını istedi.

Dikbayır, "Bu gruptaki emeklilerimizin maaşlarında yapılabilecek yüzde 25 oranındaki bir iyileştirme, milyonlarca vatandaşımıza ve ailelerine nefes aldıracaktır" dedi. Sakarya Milletvekili Dikbayır, en düşük ve en yüksek emekli maaşları arasındaki farkın 7,5 kat olduğunu hatırlatarak, gelir adaletsizliğine dikkat çekti. Dikbayır, Bakan Elvan ve Bakan Selçuk'a mektup yazarak, geliri 3 bin bin liranın altında olan emekliler için maaşlarına zam yapılmasını talep etti.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 4401
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet KATMER

    14.2.2021 11:55:15

    Selamünaleykum, Peki milletvekili maaşı ile emekli maaşı arasında ki fark kaç kat biliyormu??? Maaşını HAKEDENLERE benden helâl olsun. Hak etmeyenler de kendileri düşünsün...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı