"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, Artvin'deki eylemcilere isim taktı

27 Şubat 2016, Cumartesi 16:08
Ensar Vakfı Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin Cerattepe'de yapılan eylemleri eleştirerek "Geziciler neyse bunlar da yavru Gezicilerdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Ensar Vakfı Olağan Genel Kurulu'na konuştu.

Artvin Cerattepe'de madencilik faaliyetlerine yönelik eylem yapanları eleştiren Erdoğan, "Şimdi de Artvin'de bir Cerattepe olayı çıktı. Geziciler neyse bunlar da yavru Gezicilerdir. Bunlar Rize'de, Giresun'da, Samsun'da bulamadılar çıldırdılar. Görünüşte 3-5 ağacın kesilmesine karşı çıkmak için başlatılan eylemler de öyle bir çevre felaketi yarattılar ki, yürüyüşlerde 'hala anlamıyor musunuz, mesele ağaç değil' diyerek niyetlerini ortaya koydular. Bu provakasyon amaçlarına ulaşmadan hızını kesti" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"BİTARAF OLAN BERTARAF OLUR"

Başbakanlığım dönemimde 'dindar nesil yetiştireceğiz' dedim birileri çılgına döndü. Bir başbakan böyle konuşamaz dediler. Ben de niye konuşamayacağımı anlamadım. Bir başbakan olarak hedefimi böyle belirlemişim. Bu demek değil ki dinsize hizmet vermeyeceğiz. Dinsize de hizmet verdik, dindara da hizmet verdik. Biz şunu biliyorduk, bitaraf olan bertaraf olur.

"BAZI PROFESÖRLERİMİZ ÇIKIP BEN VARIM DESİN"

Her geçen yıl daha büyüyerek, şube sayısı şu anda 165'e ulaşan Ensar Vakfı ile bu mücadelemizi başarıya ulaştıracağız. Aramızda benim hocamlarım da var. Geçenlerde MEB Bakanımıza da söyledim, fakat bugün bir şeyi ısrarla söyleyeceğim. Bizim imam hatiplerde proje kollarımız var. Bunlarda seçim yapmak suretiyle bazı profesörlerimiz, doçentlerimiz, yar doçlarımız imam hatiplere müdür olmazlar mı? Nerden çıktı bu diyebilirsiniz. Bunu örnekleri başka okullarda var. Ben de teklif ediyorum. Bazı profesörlerimiz çıksın ben varım desin, doktorasını yapmış hocalarımız çıksın 'ben imam hatip okullarında yöneticilik yapmaya varım' desin. İşte reform budur.

"SALDIRILAR HİÇ BİTMEDİ, BİTMEYECEK"

Bunlara rağmen karşımızdakiler rahat durmuyor. Darbeciler, paralelcilerin saldırıları hiç bitmedi, bitmeyecek. Özellikle son 3 yılda şöyle bir gözümüzün önüne getirelim. Önce İstanbul'da Gezi olayları denilen park, ağaç bahanesiyle çok ince planlanmış provaksyonla çıktılar. İçerisi, dışarısı bu işi birlikte planladılar. O kadar enterasan ki yurt dışı seyahatlerimizde bunun ipuçlarını bulduk.

"BUNLAR DA YAVRU GEZİCİLERDİR"

Şimdi de Artvin'de bir Cerattepe olayı çıktı. Geziciler neyse bunlar da yavru Gezicilerdir. Bunlar Rize'de, Giresun'da, Samsun'da bulamadılar çıldırdılar. Görünüşte 3-5 ağacın kesilmesine karşı çıkmak için başlatılan eylemler de öyle bir çevre felaketi yarattılar ki, yürüyüşlerde 'hala anlamıyor musunuz, mesele ağaç değil' diyerek niyetlerini ortaya koydular. Bu provakasyon amaçlarına ulaşmadan hızını kesti.

Milletimizin hayır duygularını istismar ederek, habis bir ur gibi büyüyen bir yapı ortaya çıktı. Kim, paralel devlet yapılanması. Özellikle güvenlik ve yargı içinde yapılanmış ve ağabeylerinden emir alan, bir bürokrasi darbesine sahne olduk. 17-25 Aralık darbe girişimini milletimizin desteğiyle boşa çıkardık.

"GENÇLERİN GELECEĞİNİ UMURSAMIYORLAR"

Geziciler, paralelciler, bölücüler bugün kol kola, omuz omuza bize karşı mücadele yürütüyor. Birbiriyle alakasız kesimler yukarıdan aldıkları hedefle bize karşı duruyor. En çok gençlerimizi istismar ediyorlar. Paralel yapının üst yönetimindekiler yurt dışına kaçıp kendilerine müreffeh hayatlar kurarken, zihinlerini afyonladıkları gençlerin geleceğini umursamıyorlar.

Etiketler: erdoğan, cerattepe, gezi
Okunma Sayısı: 2273
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    27.2.2016 23:17:03

    Yakında GAZOZ,KONSERVE,VE WC AÇILIŞI VAR.LÜTFEN KABUL BUYRUNUZ.AÇACAK DEHASI OLARAK ŞEREF VERİRSİNİZ.

  • yılmaz

    27.2.2016 21:01:41

    bu adanın artık akıli dengesi bozulmuş artık yeni birileri çıkıp şu ülkeyi bunun elinden kurtarsın

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı