"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Erdoğan, erken seçim vatana ihanettir diyordu, şimdi niye erken seçim istiyor?'

23 Ağustos 2015, Pazar 15:17
MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, 2009 yılında ‘Erken seçim istemek vatana ihanettir’ diyen dönemin başbakanı ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şimdi ise erken seçim için direttiğine dikkat çekti.

Korkmaz, "Ülkeyi erken seçime götürmek için partisine talimatlar yağdırıyor. Soruyoruz şimdi; ne değişti? Eğer erken seçim ihanetse, neden ülkeye ihanet ediyorsunuz? Amacınız ne, hesabınız ne? Çıkın apaçık söyleyin." dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, AKP’nin başından beri koalisyondan yana olmadığını ancak kamuoyunu oyalamak ve aldatmak için görüşüyormuş gibi yaptığını söyledi. Korkmaz, vatandaşlara seslenerek, “Dolmabahçe’de, PKK’nın dayattığı 10 madde üzerinde gülerek anlaşma yapanlar, MHP’nin ülkenin geleceği için ortaya koyduğu 4 maddeye burun kıvırmış, sinirlenmiş, yüzlerini asmışlardır. Çünkü AKP’nin gizli ajandasında ülkenin değil kendi menfaatleri var.” dedi. 

MHP’li vekil Korkmaz, Cumhurbaşkanın Erdoğan’ın geçmişte 'Erken seçim bu vatana ihanettir' sözlerini hatırlatarak, “O zaman bu vatana neden ihanet ediyorsunuz” diye sordu.

Korkmaz, AKP’nin temsilcilerinin kamuoyunda koalisyonu MHP’nin istemediği yönünde algı operasyonu yaprak milleti aldatmaya çalıştığını öne sürdü. MHP’nin ülkenin geleceği ve vatandaşın huzuru için değil elini, gövdesini taşın altına koymaya hazır olduğunu ifade eden Korkmaz, şunları söyledi:

“Bizim milletimize sözümü var. Biz asla ihanet projelerine evet demeyiz. Ülkemize, milletimize zarar verecek her projenin ve projecilerin karşısında oluruz. Ama 7 Haziran sonrasında AKP’nin ortaya koyduğu tavır apaçık ortadadır. Çünkü AKP’nin gizli hesapları var. Onlar ülkeyi değil, kendi koltuklarını düşünüyorlar. Bu nedenle koalisyon görüşmelerini kamuoyuna yapıyormuş gibi göstermek istediler.

Aslında daha ilk günden amaçları ülkeyi kaosa sürükleyip, her zaman yaptıkları gibi bu ortamdan nemalanmaktı. Ama erken seçim isteyenlere bu millet gereken cevabı verecektir. Çünkü erken seçim her zaman dediğimiz gibi bu süreçte, ülkeye ihanettir. 2009 yılında ‘Erken seçim istemek vatana ihanettir’ diyen dönemin başbakanı ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şimdi ise erken seçim için diretiyor, ülkeyi erken seçime götürmek için partisine talimatlar yağdırıyor.

Soruyoruz şimdi; ne değişti? Eğer erken seçim ihanetse, neden ülkeye ihanet ediyorsunuz? Amacınız ne, hesabınız ne? Çıkın apaçık söyleyin. Terör örgütü verdiğiniz tavizlerle güçlenmişken, ülke kan gölüne dönmüşken, her gün şehit haberler gelirken, analar, babalar ağlarken, yavrular öksüz kalırken bu yangından mal kaçırma şeklindeki ruh halinizin gerçek nedeni ne? Neden korkuyorsunuz, hangi işlere bulaştınız da koltuğunuzu yaşanan onca acı olaya rağmen bırakmamak için her yolu deniyorsunuz? Bu ülkenin evlatları, sizin koltuklarınızdan daha önemli değil mi? Hangi cesaretle bir bakanınız çıkıyor ve milleti adeta tehdit eder gibi, ‘Eğer başkan seçseydik bu kaos olmazdı’ diyor. İşte bütün bunları milletimiz görüyor. Kimin nasıl hesaplar yaptığını biliyor. Günü geldiğinde hesabı kesecektir.” 

Okunma Sayısı: 3365
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    24.8.2015 06:00:02

    RTE nin en büyük KABİLİYET i dün hatta sabah dediğini akşam tam tersini söylemesidir.SİYASETÇİNİN İYİ KIVIRTAN ı makbul diyorlar.

  • Selim

    23.8.2015 21:14:56

    VAtana değil Erdoğan'a ihanettir. Bütün mesele bu... Bunları ifade etmek istemezdim. Ancak yeter artık dedirtecek noktaya geldi durum. Gereksiz işlerle uğraştırılarak insanlar hem maddi hem manevi hem de zaman kaybına uğratılarak, her türlü zarara giriyor. Aynı zamanda gelen üzücü haberler insanların psikolojisini ve aradaki harç niteliğindeki değerlerin yıpranmasına neden oluyor. Allah (cc) cümlemizi, alemi İslamı korusun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı