"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na tazminat davası açtı

03 Aralık 2020, Perşembe 14:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısındaki ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında, "Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için milli güvenlik sorunudur" ifadesi siyasetin yeni polemik konusu oldu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Türkiye Cumhurbaşkanı’na karşı bu ifadeyi kullanan kişi bir “demokrasi sorunu” haline gelmiştir" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin ardından, sosyal medya hesabı  üzerinden 'Hukuk ve millet önünde bunun hesabına soracağız'' ifadesine yer verdiği bir açıklama yapmıştı. 

AK Parti yönetiminden gelen sert tepkilerin ardından,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık manevi tazminat davası açtığı açıklandı. 

NTV

Okunma Sayısı: 3149
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    4.12.2020 00:25:12

    Ülkede ciddi manada İKTİDARIN ÜLKE MENFAATLERİNİ KORUMA VE KOLLAMADA KUSURU GÖRÜLMEKTEDİR. Başta SURİYE ile birlikte ORTADOĞU daki din kardeşimiz ülklerle dostane ilişkilerden hasmane hale gelinmesinde dışpolitikadaki basiretsizliğin,maharetsizliğin eseri görülüyor.M.Marmara hadisesinde yargımzın kararlarını sümen altı edenelr Kaşıkçı cinayeti ile avamiyane hata etmişer ve neticede düşmanın ekmeğine yağ sürerek ihtilafa neden olmuşlardır.'İSRAİL BİZE,BİZ İSRAİL'E MUHTACIZ,ifadesi açıkça ülkemiz ve milletimize hakarettir. ABD nın dahi kabul etmediği katil İSRAİL yetkilileri bu antlaşma ile kurtarılmışlardır.Sahi rahip BRUNSON ile ve M.marmara ,Kaşıkçı cinayeti kararları iktidarın ne kadar tutarsız,beceriksiz,devletin ve milletin haklarını korumada ahliyetsiz olduğunu göstermiyormu.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı