"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Erdoğan siyonizmin güdümüne girdi"

26 Haziran 2022, Pazar 21:42
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon’da; “Sayın Erdoğan’a bir defa daha hatırlatacağım. 2010 yılına kadar, özellikle de ilk 5- 6 yılda yaptığı konuşmaları yardımcılarından istesin. Bir Cumhurbaşkanı’nın iki dönemden daha fazla seçilmemesi gibi konular… Maalesef bugün gündemde bile değil üçüncü değil, dördüncüyü bile arzu eder hale geldi” dedi.

Karamollaoğlu, iki günlük bir program kapsamında; Trabzon’a geldi.

Karamollaoğlu, Düzenlediği basın toplantısı ile gündemi değerlendirirken, “Biz Tayyip Bey ile geçmişte uzun yıllar beraber çalıştık. Parti teşkilatlarında beraber olduk. Birlikte Belediye Başkanlığı yaptık. Bir birimizle yardımlaştık, fikir alışverişinde bulunduk. Sonunda bir karar verdi, ‘Ben artık Millî Görüşçü değilim, Millî Görüşçü gömleğini çıkardım’ dedi. Kendisine başka bir gömlek giydirdiler Amerika’da. Ondan sonra da maalesef Amerika’nın ve güçlü ülkelerin Siyonizm’in güdümüne girdi. Üzüntü verici. O gün söylemlerini ben Sayın Erdoğan’a burada bir defa daha hatırlatacağım. 2010 yılına kadar neredeyse yaptığı konuşmalarını, özellikle de ilk 5- 6 yılda yaptığı konuşmaları yardımcılarından istesin. Kendisine onu bir defa dinletsinler.” dedi. 

Etiketler: Erdoğan, siyonizm
Okunma Sayısı: 1514
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    30.6.2022 11:24:24

    Siyonizmin su dümenine giren bir insana, siyonizm düşman olur mu?

  • Hüseyin İlhan

    27.6.2022 10:01:13

    Bir müslüman olarak ben müslüman kardeşimi periyodik olarak asra yakındır katleden,inancımızın mübarek ve ilk kıblesi olan MESCİD-İ AKSA CAMİSİNİ sinsi şekilde tahrip için altını oyanlar ne acıdırki bu cinayetlerine birde YAHUUDİ CESARET ÖDÜLÜ vererek müslümanalrı içten yıkmada ciddi merhale katettiler. Bakın bu YAHUDİ CESARET ÖDÜL'ünü merhum DEMİREL'e verilse ve o da kabul etse(asla kabul etmezdi merhum)bu dini necis siyasetlerine alet eden sözde dindar özünde DİNİ DAAR ve MÜSLÜMANA KİNDARLAR neleeer nelşer derdi değilmi.

  • S.topuz

    26.6.2022 21:53:12

    Malum zihniyyetin iktidar olması ve ikdidarda kalması için her şey mübah ve her şey meşrudur. Bu konuda fetva verecek ulemai Su' denebilecek çok fetvacıları da,hukukcuları da yeterince bulabiliyorlar! Dünya siyaseti aldatıcıdır. Aldandılarda. Ve netice ortada.Allah islah etsin ve basiret ihsan etsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı