"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan ve Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na bir davet daha

04 Ağustos 2016, Perşembe 15:05
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan mitinge ilişkin "Şu ana kadar sayın Bahçeli'nin bu davete icabeti haberini aldık. Sağolsunlar, varolsunlar. Ben aslında sayın Kılıçdaroğlu'nun da orada olmasını istiyorum. Onlar da şu ana için bir heyete ile katılacaklarını açıkladırlar. Öyle zannediyorum ki durumu tekrar gözden geçirir ve onlar da Pazar günü Yenikapı'da olma karını verirler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oda ve Borsa Başkanları ile bir araya geldiği İstişare toplantısında konuştu. 15 Temmuz darbe girşimine ilişkin Erdoğan, "Daha noktayı koymuş değiliz bu bir virgüldür. Gevşemek yok kararlı bir şekilde süreci devam ettirmek zorundayız. Virüs her tere sirayet etmiş" dedi.

Kılıçdaroğlu'na bir davet de Yıldırım'dan

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayıp pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne davet etti.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Yıldırım, Yenikapı mitingi davetini yineleyerek, Kılıçdaroğlu'na "Sizi de aramızda görmek istiyoruz" mesajını iletti.

Konuyla ilgili haber:

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Batı'da azalan itibarını muhalefetle yükseltmeye çalıştığı için Yenikapı'ya gitmiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından MHP ve AKP lideriyle birlikte davet edildiği "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmayı kabul etmemesinin nedenlerini açıklamıştı. Bunu üzerine Erdoğan ve Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na bir davet daha gelmişti.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/kilicdaroglu-erdogan-bati-da-azalan-itibarini-muhalefetle-yukseltmeye-calistigi-icin-yenikapi-ya-gitmiyorum_405874

 

DHA

Okunma Sayısı: 3394
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mesut

    4.8.2016 13:56:21

    yahu bizdeki siyaset tarzına ve siyasilerimize bakınız.televizyon ekranlarından birbirlerine söylediklerini hatırlıyorum söyleyen ben olmadığım halde yüzüm kızarıyor utanıyorum.ama malesef.onlar hiç tınmıyorlar.nerden çıktı bu muhabbet bu aşk(!)vay be.siyasetten şeytandan Allaha sığındığım gibi sığınırım sözü boşuna söylenmemiş.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı