"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Bakan Lütfullah Kayalar: Yeni oluşum biz olsak da olmasak da geliyor

18 Ekim 2015, Pazar 14:12
Yozgat bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, 1 Kasım seçimleri sonrasında oluşacak yeni bir siyasi oluşumun bütün insanların beklediği demokrasiyi, adalet sistemini, hukukun üstünlüğünü tam uygulayan, insanların güvenle birbirine baktığı, Türkiye'nin huzurunu isteyecek uygulamaları hayata geçireceklerini söyledi.

Kayalar, “Yeni oluşum, biz olsak da, geliyor olmasak da geliyor.” dedi.

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lutfullah Kayalar, seçim karargahının açılışı için gittiği Çekerek'te konuştu.

Türkiye'de 1 Kasım seçimlerinden sonra oluşacak yeni bir siyasi oluşumun ayak seslerinin hissedilmeye başladığını söyleyen Kayalar, şunları kaydetti:

''Yeni bir siyasi oluşum bütün insanların beklediği demokrasiyi tam uygulayan, adalet sistemini tam uygulayan, hukukun üstünlüğünü uygulayan, insanların güvenle bir birine baktığı, Türkiye'nin huzurunu isteyecek olan bir yeni siyasi oluşum geliyor. Biz olsak da geliyor olmasak da geliyor.''

Okunma Sayısı: 2951
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı