"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski Başbakan Davutoğlu'ndan hain saldırı hakkında açıklama

07 Haziran 2016, Salı 14:23
Davutoğlu: Her geçen gün kaybeden terör örgütleri hain saldırılarıyla asla amaçlarına ulaşamayacaklar

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Vezneciler'deki terör saldırısının ardından Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "İstanbul'da meydana gelen alçak terör saldırısını kınıyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Her geçen gün kaybeden terör örgütleri bu hain, insanlık dışı saldırılarıyla asla amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Vezneciler'deki terör saldırısına ilişkin, "İstanbul’u kana bulayan alçakların, emir aldıkları arsızların, Türkiye’yi istikrarsızlığa gömmek isteyen kansızların hesabı görülmelidir" dedi. 

DHA

Okunma Sayısı: 1770
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı