"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski CHP'li Özkes, partisini topa tuttu

14 Ağustos 2015, Cuma 11:01
CHP 'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Twitter'dan partisini topa tuttu.

Özkes, 7 Haziran seçimlerinin ardından CHP'nin amacının AKP'siz bir koalisyon kurulması olduğunu belirterek "HDP'nin yörüngesine giren CHP bu alana MHP'yi de çekmeye çalıştı ve MHP'ye Başbakanlık teklifi yaptı. Bahçeli bu tuzağı bozdu" dedi.

Koalisyon görüşmelerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Özkes, "CHP baştan beri AKP ile koalisyona istekli gözüküp, köstekli olmaya kararlı idi" ifadesini kullandı.

İşte Özkes'in açıklamasından satır başları:

"CHP'nin ancak HDP'nin barajı yüksek oranda aşmasıyla koalisyona ortak olarak iktidara gelmesi kurgulamıştı ve bu projede ortakları da vardı.

Amaç AKP'siz bir koalisyon kurulmasıydı. HDP'nin yörüngesine giren CHP bu alana MHP'yi de çekmeye çalıştı ve MHP'ye Başbakanlık teklifi yaptı.

Sayın Bahçeli kurulan bu tuzağı bozdu.

Ve B planı devreye girdi. CHP baştan beri AKP ile koalisyona istekli gözüküp, köstekli olmaya kararlı idi.

Tüm istekleri yerine getirilirse AKP ile koalisyona evet denilerek, böylece CHP iktidar yüzü görecekti.

İstekleri karşılanmazsa "işte gördünüz mü istekli olmamıza rağmen AKP koalisyona yaklaşmadı" denilecekti.

CHP'nin ancak HDP'nin barajı yüksek oranda aşmasıyla koalisyona ortak olarak iktidara gelmesi kurgulanmıştı ve bu projede ortakları da vardı."

Etiketler: chp, ihsan özkes, twitter
Okunma Sayısı: 1204
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı