"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fakıbaba: Almazsanız çok rahatsız olacaksınız

03 Mayıs 2018, Perşembe 17:41
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğünce 18 sözleşmenin imzalanması, 25 tesisin açılışı ve temel atma töreni; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Ankara Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşan Fakıbaba, tarım açısından bakıldığında Şanlıurfa’nın Madrid’den farklı olmadığına işaret ederek, Türkiye’nin Avrupa Birliğine (AB) üyeliğinin sadece Türkiye açısından değil, Avrupa ülkeleri açısından da çok önemli olduğunu vurguladı. AB’de Türkiye’yi destekleyen ülkeler olduğunu ifade eden Fakıbaba, “AB bizim üyeliğimizi kaybettiği zaman, nasıl bir ülkenin üyeliğini kaybettiğinin farkına varacak. Gittiğim her yerde IPARD projelerini görüyorum ve hayran kalıyorum, diyorum ki ‘Avrupa, bekle bakın Türkiye geliyor. Almazsanız bakın çok çok rahatsız olacaksınız.’ Türkiye’nin ne kadar büyük bir ülke olduğunu sonunda anlayacaklar.” diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1802
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı