"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Halk dilinde bunun adı korsandır''

09 Haziran 2018, Cumartesi 12:22
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Soylu, "Gerek PKK, gerek FETÖ bu konularda çok engellenen eylem var. Tabii bizim bunları kamuoyuyla sürekli paylaşmamamız doğru olandır." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Kandil'e yönelik operasyona ilişkin, şunları kaydetti:

"Kandil, bizim için şu anda bir yakın hedef ve bir zamanlama hedef. İstediğimiz zaman ve istediğimiz an itibarıyla biz Kandil'i ele geçirebiliriz. Şu anda Türkiye'nin gücü bu noktadadır. Türkiye çok yakın bir zaman dilimi içerisinde, Kandil'de bizim kahramanlarımızı görecek, Bu bizim için bir zamanlama meselesidir."

Uber taşımacılığı

Bakan Soylu, "Uber yetkisiz taşımacılıktır, halk dilinde bunun adı korsandır, bir başka belgeyle taksi taşımacılığı yapmaktadırlar. Bizim buna müsaade etmemiz mümkün değildir." diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1488
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı