"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hazır Kuvvet soruları

13 Eylül 2020, Pazar
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman,Cumhurbaşkanı Kararı ile İstanbul’da merkez teşkilata bağlı olarak kurulan Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü’nün kurulmasının sebebini sordu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soyu tarafından cevaplandırılması isteğiyle Meclis Başkanlığına yazı soru önergesi veren Karaduman, Soylu’ya şu soruları yöneltti: “Göreve geldiğiniz günden itibaren İçişleri Bakanlığı bünyesinde polis, jandarma ve bekçi pozisyonlarında görev yapacak toplamda kaç yeni alım yaptınız? Bu alımlardaki kadın ve erkek sayısı kaçtır? Başta mevcut çevik kuvvet ekipleri birimi olmak üzere Emniyet Teşkilatı birim ve sayı olarak yetersiz midir? Göreve geldiğinizden beri kaç yeni birim oluşturdunuz? Oluşturulan bu birimler hangileridir ve bu birimlerde kaç kişi görevlendirilmiştir? Bu birimler hangi ihtiyaca binaen oluşturulmuştur? Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü, basın açıklamaları veya miting gibi toplumsal eylem ve protestoların önlenmesi veya bu etkinliklerin takibi için mi vazifelendirilecektir? Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü’nün Cumhurbaşkanı Kararı ile kurulmasının sebebi nedir?”

Ankara - Fatih Karagöz

Etiketler: Hazır Kuvvet, soru
Okunma Sayısı: 5123
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı