"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Herkes için gecikmeyen adalete çok ihtiyacımız var”

17 Haziran 2017, Cumartesi 20:03
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına gerekçe görüntülerin “sır olmaktan çıktığını” söyledi, “Şu an herkes için ve gecikmeyen adalete çok ihtiyacımız var” dedi.

Berberoğlu’nun tutuklanmasına üzüldüğünü söyleyen Arınç, sözü edilen MİT TIR’ları görüntülerinin daha önce TV ve gazetelerde yayımlandığını, sır olmaktan çıktığını, Yargıtay’ın bu konuda içtihadı olduğunu söyledi.

Davanın asli sanığı Can Dündar’ın yurtdışında olduğunu ve henüz yargılamasının tamamlanmadığına, bunun da suç vasfını değiştirebileceğine dikkat çeken Arınç, “Bilelim ki Türkiye’de hakimler vardır ve adalet mutlaka tecelli edecektir! Umuyorum ki bir an önce kamu vicdanım tatmin edecek bir karar verilir. Zira, şu an, herkes için ve gecikmeyen adalete çok ihtiyacımız var” dedi.

Etiketler: bülent arınç
Okunma Sayısı: 6034
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı