"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Hükümete kalırsa ülkenin yarısı hain'

12 Ekim 2020, Pazartesi
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 1. Olağan Batman İl Kongresi’nde konuştu.

Babacan, Türk Tabipler Birliği’ni hedef alan iktidarı sert sözlerle eleştirdi, “Hükümet artık hiçbir şeyi yönetemiyor. Pandemiyi de yönetemedi. Doktorlarla, TTB’yle mücadele etmeye giriştiler. Beğenmedikleri hangi fikirle karşılaşsalar başlıyorlar hain de- meye. Şu anki hükümete kalırsa ülkenin yarısı hain damgası yemek üzere” dedi. HDP’li yöneticilerin de gözaltına alındığı Kobani operasyonlarını eleştiren Babacan “Hukuksuzluğa tüm Türkiye topyekun karşı çıkmalı. Kim zulme uğradıysa, kim haksızlığa uğradıysa biz onun yanında yer alıyoruz. O parti ya da bu parti demiyoruz” diye konuştu. Kavala dâvâsına da değinen Babacan, “Yargımız bağımsız ve tarafsız olmak zorunda. Osman Kavala için bir dosya daha yetiştirdiler. Yargımızın nasıl siyasî yöneticilerin amacına hizmet eder hale geldiğinin acı bir örneği” ifadelerini kullandı.

Etiketler: hükümet, hain
Okunma Sayısı: 5307
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı