"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İktidarın kulağını çekin

16 Mart 2019, Cumartesi 23:57
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa programının ikinci gününde Demirci Cumhuriyet Meydanı’nda partililere hitabında, seçimleri dostluk içinde geçirmelerini tavsiye ederek, “Sakın ola ki dostlarınızla, komşularınızla ve arkadaşlarınızla bu seçim sebebiyle ters düşmeyin, düşman olmayın, kardeşlik ilişkilerinizi bozmayın. Bir belediye başkanı seçeceksiniz, beğenmezseniz 5 sene sonra değiştirebilirsiniz. Seçmenin bayramıdır seçimler.” ifadesini kullandı.

Kendilerine oy versin ya da vermesin her seçmeni kucaklamak istediklerini anlatan Akşener, “Cumhur İttifakı diye bir ittifak var. Cumhur İttifakı’na oy veren MHP ve AK Parti’li seçmenler de hepsi benim can kardeşimdir, kan kardeşimdir. CHP’ye, İYİ Parti’ye, Demokrat Parti’ye ve Saadet Partisine oy veren seçmen de benim can ciğer kardeşimdir.” değerlendirmesinde bulundu. Seçmenlerin, iktidar partisini “kulağını çekmek” suretiyle uyarması gerektiğini söyleyen Akşener, şunları kaydetti:”Bu iktidarın kulağını bir çekin, bu kulak çekildiği zaman hepinizin gözünün içine bakacak bir anlayış gelecek. Şu anda seçmenin kıymetiharbiyesi yok, ‘ceketimi asar, seçilirim’ anlayışı var. Ama kulak çekilirse seçmen yeniden velinimet olacak, emekli hak ettiği zammı alacak, işsizlere umut doğacak.” Köprübaşı ilçesinde de Cumhuriyet Meydanı’nda  konuşan Akşener, Millet İttifakı’nın İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Taşlı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı’ya destek istedi.

AA

Okunma Sayısı: 1432
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı