"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu: Metrobüs isteyen vatandaşla yolculuk yaptı

01 Ocak 2019, Salı 23:05
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yeni yılın ilk gününde bir TV kanalındaki röportajında metrobüste oturarak seyahat etmek istediğini söyleyen vatandaşla yolculuk yaptı.

CHP’li İmamoğlu, “İstanbul gibi büyük bir şehirde benim en büyük hayalim kendime özel metrobüs almak. Sırf, ayakta işe gidip gelmemek için” diyen Bahattin Çağış ile metrobüse bindi. Çağış, CNN Türk’e verdiği röportajda yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanması durumunda işe oturarak gitmek için kendisine özel bir metrobüs alacağını söylemişti. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, bu sabah 5 yıldır Beylikdüzü-Çağlayan hattında yolculuk yapan Çağış’la metrobüste buluşarak bir süre yolculuk yaptı. İmamoğlu’nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Bahattin Çağış hemşehrimle yılın ilk gününe beraber başladık. Tatil olduğu için metrobüste oturabildik, sohbet edip dertleştik. Ulaşım başta, İstanbul’un tüm sorunlarını konuşarak ve anlayarak çözeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Okunma Sayısı: 1459
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı