"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karadenizlilerden Bakan Eroğlu'na 'kaçak yapı' tepkisi

16 Aralık 2015, Çarşamba 14:23
Samsun’dan Artvin’e kadar Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak Yeşil Yol projesiyle ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor.

Yöre sakinleri şimdi de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun geçen günlerde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Eroğlu'nun, Yeşil Yol’a karşı çıkanları ‘devlet arazisine kaçak ev, pansiyon’ yapan kimseler olarak itham ettiği iddia ediliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Fırtına İnisiyatifi, idarenin bu tavrının; ‘yöre insanını Fırtına’dan, Kaçkarlar'daki yaylalarından, meralarından sürme çabası’ olduğunu savundu. Bu 'kaçaklık' durumunun idarenin ihmal ve görevini yapmamasıyla ilgili olduğu iddia edilen açıklamada, “Bahsedilen 'kaçaklık durumu' idarenin 17 yıldır yapmadığı koruma amaçlı imar planları ve Cumhuriyetin öncesinden beri var olan yayla yerleşiminin mera içine oturtan bilinçli ve maksatlı yaklaşımı nedeniyle oluşmaktadır.” denildi.

Okunma Sayısı: 1216
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı