"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karamollaoğlu: Kutuplaştırmayın

15 Haziran 2018, Cuma 17:47
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Suruç’ta AKP’nin seçim çalışması sırasında meydana gelen ve 4 kişinin öldüğünün açıklandığı olaylarla ilgili Twitter’da mesajlar yayınladı.

Karamollaoğlu, “Bugün Suruç’ta meydana gelen vahim hadisede hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim,” diye başladığı açıklamasına “Rahmet ve mağfiret ayının son gününde, bayram arefesinde meydana gelen bu olay hepimizi çok üzmüştür. Bu nedenle herkesi itidale ve sükunete davet ediyorum,” diye devam etti. Karamollaoğlu “Sürekli söylüyoruz; bir muharebe içinde değiliz seçim yarışındayız. Kutuplaştırmayın, kamplaştırmayın, kin ve husumet dilini terk edin!” diye devam ettiği açıklamasını “İnşallah bu hadiseden herkes gereken dersi alır. Bilmeliyiz ki, hiçbir strateji insan canından daha kıymetli değildir,” şeklinde tamamladı.

Etiketler: karamollaoğlu, suruç
Okunma Sayısı: 1384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı