"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu Alevi temsilcileri ile görüştü

15 Ocak 2015, Perşembe 12:39
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Alevi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Genel Merkez Binası'nda Alevi Federasyonu Genel Başkanı Remzi Akbulut, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Gümüş, Alevi Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Rıza Eroğlu, Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Alevi Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Nurtepe Cemevi Başkanı Zeynel Şahan, Alevi Dernekleri Federasyonu Yöneticisi ve Garipdede Dergah Başkanı Celal Fırat, Alevi Bektaşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Baki Düzgün, Nurtepe Cemevi Yöneticisi Ahmet Teber, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Sekreteri Fadime Türkyılmaz ve Pir Sultan Abdal Dernekleri Genel Başkanı Müslüm Doğan'ı kabul ettiği bildirildi.

Kabulde, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ile Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğu belirtildi.

Okunma Sayısı: 1220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı