"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kin ve öfkeyle devlet yönetilmez

02 Mayıs 2020, Cumartesi 17:27
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, bunlara cevap vermeye gerek görmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Cevap vermeye değer mi, önce bu sorunun cevabını bulmak lâzım. Cevap vereceğiniz kişinin kendisini aşması lazım, önyargılardan kurtulması lâzım. Kinle, öfkeyle, intikamla devlet yönetilmez” dedi. Devleti yöneten kişilerin devlette liyakatın ne olduğunu bilmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, devletin en tepesindeki kişinin, “devletin sigortası” olduğunu dile getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu, “Herkesi kucaklaması gereken kişi sadece kendi partisi lehine çalışır, diğer partileri rakip olarak görürse Cumhurbaşkanı olmaz. Dolayısıyla, Erdoğan’ın konuşması sadece Türkiye Cumhuriyeti devleti adına beni üzdü. Bu ülke acıyla, kanla, gözyaşıyla kuruldu. Her karışında şehit kanı var. O zaman devlette liyakat dediğiniz kavramı niye gözardı ediyoruz? Niye kavga ediyoruz? Hele Ramazanda” değerlendirmesini yaptı. 

AA

Etiketler: kin, öfke, devlet
Okunma Sayısı: 3490
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı